De kracht van Kwaliteit

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk. Het is iets wat er eigenlijk altijd al was. Het is niet iets nieuws. Het heeft tegenwoordig door de veranderingen van het klimaat veel aandacht. Stikstof is een term welke hierdoor veel aandacht heeft gekregen. Zeker bij de boeren en later ook bij de mensen die een stem hebben uitgebracht. Ook het terugdringen van plastic (en het gebruik hiervan) is door de toename van plastic in de Oceaan van belang.

Hoe realiseren we verandering?

Mensen veranderen is natuurlijk erg moeilijk. Het is in eerste instantie belangrijk om de gebruiken en gewoontes die mensen hebben te veranderen. Een grote bigshopper van de markt kan hierbij helpen om bijvoorbeeld het gebruik van plastic tassen te verminderen. Zo zijn er meer gewoontes om mensen te helpen de gewenste verandering te realiseren. Vaak heb je niet in de gaten wat het effect is van je gedrag. Toch?

Kwaliteit!

Om terug te komen op de kracht van kwaliteit kunnen we simpel zijn. Wanneer iets direct goed gebeurt helpt dit om duurzamer te worden. Een product gaat langer mee. Het kan hier gaan om speelgoed, fietsen, tassen en ook om groente en fruit. Wanneer het immers langer mee gaat dan gaat het niet snel kapot en is er geen verspilling.

Kom naar de markt!

Het advies is dan ook simpel: Kom naar de markt. De product-reis is er gemiddeld een stuk korter dan in andere winkels. Ook krijg je er waar voor je geld door de uitstekende kwaliteit!

Meer mensen op jouw markt?

Om het natuurlijk allemaal interessant te houden om deze kwaliteit te waarborgen moet er een goede boterham zijn voor de marktondernemers. Wanneer er meer mensen naar de markt komen dan is het makkelijker om de prijs kwaliteit verhouding gezond te houden! Hier helpen we jou graag mee.

Ook interessant voor u

Het Belang van een Doordacht Marketingplan voor het Komende Jaar

In de dynamische wereld van vandaag, waarin de markt continu evolueert en...

Lees meer

Kerstmarketing voor Marktondernemers: Slag slaan in het Feestseizoen

Het is die tijd van het jaar waarin de lucht doordrenkt is...

Lees meer

Succesvolle Feestdagen: Hoe Marktondernemers Hun Acties en Marketing Kunnen Optimaliseren

De feestdagen vormen voor veel marktondernemers een uitgelezen kans om hun omzet...

Lees meer

Slaan we niet helemaal door? De toekomst van de markt en het protest van marktlieden

Recentelijk hebben we kunnen zien hoe marktlieden, met hun vertrouwde oldtimer tractoren,...

Lees meer