De Markt van Morgen

De Markt van Morgen?

‘De Markt van Morgen’ is een initiatief van de CVAH om markten waar gewenst of noodzakelijk anders in te richten. Meestal komt dat neer op verzelfstandiging van de markt. Bijvoorbeeld omdat de gemeente het anders wil organiseren óf omdat de ondernemers zelf een meer eigentijdse, meer bedrijfsmatige invulling willen geven aan hun markt. Stichting De Markt van Morgen (DMVM) begeleidde de laatste jaren zo’n twintig imitation rolex sky dweller mens m326238 0009 rolex calibre 9015 mingzhu engine around 15mm hands and markers lokale marktstichtingen naar verzelfstandiging. Resultaat: bruisende en levendige markten met veel kwaliteit en een veelzijdig aanbod. Goed voor de consument, goed voor (het imago van) stad of dorp én, last but not least, goed voor  ondernemer en medewerkers.

DMVM begeleid projectmatig gemeenten en marktondernemers bij het maken van een keuze over de toekomst van hun markt. Daarnaast kunnen lokale marktstichtingen gebruik maken van het DMVM-dienstverleningspakket.

De dienstverlening door DMVM voor de aangesloten lokale stichtingen:

1) Deelname Scheidsgerecht De Markt van Morgen;
2) Relatiemanagement;
3) Deelname kennisuitwisselingsprogramma marktmanagers;
4) Juridische ondersteuning t.b.v. de lokale stichting;
5) Beleidsmatige ondersteuning rolex day date m128238 0081 uomo 36mm rolex calibre 2836 2813 van het bestuur van de lokale stichting a) ondersteuning bij interne problemen; b) ondersteuning bij problemen tussen gemeente en stichting;
6) Ondersteuning (bij werving en selectie) marktmanager of een marktmanagementteam.

DMVM heeft afspraken gemaakt met zogenoemde DMVM-dienstverleners met optionele op maakt gemaakte diensten voor lokale marktstichtingen op het gebied van incasso, administratie, verzekeringen en online promotie.

De lokale stichting heeft automatisch een plek in de gebruikersraad van de stichting De Markt van Morgen. De gebruikersraad draagt ook de bestuursleden cheap valentino clothing van het bestuur van de stichting De Markt van Morgen voor. Zo heeft de deelnemende lokale stichting invloed op de bestuurszaken en beslissingen van de stichting De Markt van Morgen!

Meer informatie over de activiteiten van de stichting De Markt van Morgen en of aanmelden voor de DMVM-nieuwsbrief. (https://www.cvah.nl/markt-van-morgen/ )

Voor meer informatie over de organisatie van de stichting De Markt van Morgen inclusief de DMVM-dienstverleners(https://www.cvah.nl/over-cvah/#partners)