Nieuwsbrief

Wekelijks wordt er voor iedere markt een nieuwsbrief verstuurd naar alle abonnees. Deze nieuwsbrief bestaat voornamelijk uit aanbiedingen en promoties, het laatste marktnieuws en informatie over de ondernemers. Op deze manier factoryjb blijven bezoekers van de markt op de hoogte van al het nieuws rondom de markt. Om belangrijke acties/activiteiten te promoten, wordt er ook een aparte mail gestuurd die daar geheel van in het teken staat.

Aanbiedingen plaatsen
Een belangrijk onderdeel van de website zijn de advertenties. Iedere ondernemer van de markt krijgt inloggegevens, waarmee hij/zij kan inloggen op een eigen pagina. Op deze pagina kunnen zij aanbiedingen plaatsen, die wekelijks op de website verschijnen. Weet u uw aanbiedingen al ver van te voren? De aanbiedingen kunnen ook een aantal weken vooruit geplaatst worden. Is het voor uw producten lastig om i thought about this aanbiedingen te hebben? Ook het promoten van producten is mogelijk. Plaats bijvoorbeeld een aankondiging van de nieuwe collectie die binnen is of wanneer er een nieuw product aan uw assortiment is toegevoegd.

Naast dat u als ondernemer de mogelijkheid hebt om zelf aanbiedingen te plaatsen, kunnen de aanbiedingen ook via WhatsApp naar ons verstuurd worden. Wij zorgen er dan voor dat deze op de website van de markt geplaatst worden. Op deze manier kunt u ook in drukke periodes en op het laatste moment uw aanbiedingen toch nog delen met de consument.

 

Meer informatie over ons concept?

Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Bekijk dan onze brochure.

Brochure aanvragen

Overige diensten