Social media

De invloed van social media is groot en tegenwoordig niet meer weg te denken uit een online marketing plan. Social media is vaak de plek om de interactie met jouw klanten aan te gaan. Wij zetten social media o.a. in als middel om de sfeer en unieke beleving van de markt te delen en hopen hiermee consumenten te inspireren om naar de markt te gaan. 

De uniciteit van de markt staat in onze communicatie centraal. Daarnaast wordt ook het persoonlijke contact met de marktondernemer en de uitgebreide kennis die zij over producten hebben, overgebracht op de consument. Dit door de marktondernemer bijvoorbeeld unieke verhalen te laten vertellen of door het delen van gezellige sfeerbeelden. 

Facebook en Instagram zijn naast de website onze hoofdmiddelen om de markt te promoten. Op deze social media pagina’s worden de nieuwste aanbiedingen, het laatste marktnieuws, recepten en daarnaast ook de leukste winacties gedeeld. Op deze manier wordt er interactie aangegaan met de consument en meer naamsbekendheid gecreëerd bij een jonge doelgroep. 

Meer informatie over ons concept?

Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Bekijk dan onze brochure.

Brochure aanvragen

Overige diensten