Website

Wij maken een unieke en moderne website voor uw markt. De website wordt compleet afgestemd op de markt met een uniek domeinnaam en eigen beeldmerk. De website biedt een podium voor de markt en ondernemers om hun producten te tonen. Daarnaast wordt de marktbezoeker hier op de hoogte gehouden van alle activiteiten die op en rondom de markt plaatsvinden.

Wat vind je op de website? We delen het laatste marktnieuws, de beste aanbiedingen, winacties en daarnaast natuurlijk algemene informatie over de markt. Denk aan informatie zoals parkeermogelijkheden, openingstijden, marktindelingen en meer. Daarnaast delen we ook maandelijks een recept die gemaakt kan worden met ingrediƫnten van de markt.

Het doel van de website is natuurlijk om meer bekendheid voor de markt te krijgen. We willen consumenten inspireren om naar de markt te gaan en hier hun aankopen te doen. We zetten de unieke kenmerken van de markt centraal. De website vormt eigenlijk de basis van de promotie die we voor de markt gaan doen.

Meer informatie over ons concept?

Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Bekijk dan onze brochure.

Brochure aanvragen

Overige diensten