Website

Wij maken een unieke en moderne website voor uw markt, die compleet op de markt is afgestemd. Deze wordt gemaakt op een unieke domeinnaam en met een eigen beeldmerk. De website biedt een compleet podium voor de markt. Door middel van de website wordt de marktbezoeker op de hoogte gehouden van alle activiteiten die plaatsvinden op de markt.

Wij maken voor iedere markt een moderne website. Deze website wordt compleet gevuld met allerlei interessante informatie over de markt. Het doel van de website is de markt meer bekendheid geven en consumenten te inspireren om naar de markt te komen en hier hun aankopen te doen. De unieke waarden van de markt worden dan ook centraal gezet.

Op de website wordt het laatste marktnieuws gedeeld, de nieuwste aanbiedingen weergegeven en wordt uitleg gegeven over diverse (win)acties. Verder bevat de website algemene informatie over de markt, zoals parkeermogelijkheden, openingstijden, indeling van de kramen en recepten die zijn samengesteld met producten van de ondernemers. Met andere woorden, wij gaan actief promotie doen voor uw markt!

 

Meer informatie over ons concept?

Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Bekijk dan onze brochure.

Brochure aanvragen

Overige diensten