Coronavirus en de warenmarkten

Tot nu toe gaan veel van de bij De Markt Online aangesloten weekmarkten gewoon door. Helaas is dit voor de markten in de regio Utrecht wel anders. Hier gaan de markten alleen door met de food ondernemers. Non-food kan dus helaas tijdelijk niet meer hun producten verkopen op de markt. Veel non-food ondernemers bieden online bestellen aan of delen updates op hun eigen social kanalen. Belangrijk is om elkaar hierin zoveel mogelijk te steunen, dus berichten delen en promoten.

De markten hebben allemaal hun eigen maatregelen. Waarbij natuurlijk de 1,5 meter afstand de belangrijkste maatregel is. Veel ondernemers houden hier rekening mee door bijvoorbeeld afscheidingen te maken bij de kraam. Ook worden indelingen van de markten aangepast. TOP! Belangrijk is dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat er gewoon boodschappen op de markt gedaan kunnen worden. Heerlijk in de frisse lucht.

Om zo veilig en goed mogelijk te handelen is het belangrijk de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Lees via onderstaande link nog een aantal aanvullende tips voor het veilig werken op de markt: cvah.nl/extra-tips-voor-veilig-werken-op-de-markt/

Ook interessant voor u

Hoe geef je een succesvol webinar?

Steeds meer bedrijven houden in deze corona tijd een webinar! Onwijs handig,...

Lees meer

Google Ads ook wij gebruiken ze, maar waarom?

Google Ads. Wat zijn dat nou eigenlijk? Google Ads wordt ook wel...

Lees meer

Nieuwe Instagram Feature: Reels

Instagram is inmiddels voor de meesten wel bekend, maar zoals het gaat...

Lees meer

Social media stand halverwege 2020

De tijd vliegt voorbij. We zitten alweer halverwege het jaar en er...

Lees meer