Coronavirus en de warenmarkten

Tot nu toe gaan veel van de bij De Markt Online aangesloten weekmarkten gewoon door. Helaas is dit voor de markten in de regio Utrecht wel anders. Hier gaan de markten alleen door met de food ondernemers. Non-food kan dus helaas tijdelijk niet meer hun producten verkopen op de markt. Veel non-food ondernemers bieden online bestellen aan of delen updates op hun eigen social kanalen. Belangrijk is om elkaar hierin zoveel mogelijk te steunen, dus berichten delen en promoten.

De markten hebben allemaal hun eigen maatregelen. Waarbij natuurlijk de 1,5 meter afstand de belangrijkste maatregel is. Veel ondernemers houden hier rekening mee door bijvoorbeeld afscheidingen te maken bij de kraam. Ook worden indelingen van de markten aangepast. TOP! Belangrijk is dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat er gewoon boodschappen op de markt gedaan kunnen worden. Heerlijk in de frisse lucht.

Om zo veilig en goed mogelijk te handelen is het belangrijk de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Lees via onderstaande link nog een aantal aanvullende tips voor het veilig werken op de markt: cvah.nl/extra-tips-voor-veilig-werken-op-de-markt/

Ook interessant voor u

de CVAH, gemeente Veenendaal & de Markt

Afgelopen zaterdag waren we op de markt en werden we met het...

Lees meer

Toekomst markthandelaar staat op het spel

“In de gemeente Utrecht zijn markthandelaren vanaf volgend jaar niet meer zeker...

Lees meer

4 gouden tips voor je content planning van 2023!

Het is ieder jaar weer lastig, wat moet er in mijn content...

Lees meer

Nieuwe kansen in 2023!

We wensen iedereen een gelukkig 2023 toe. De afgelopen is het maar...

Lees meer