De markten in Sint-Michielsgestel gaan bijna van start!

Nog een aantal weken en dan gaat de website van de markten in de gemeente Sint-Michielsgestel live (1 april). Binnen deze gemeente vallen 5 markten, namelijk Berlicum, Den Dungen, Gemonde, Middelrode en Sint-Michielsgestel.

Om deze reden is ervoor gekozen om de promotie van de markten onder ‘onzeweekmarkt.nl’ te doen. Dit is ook de domeinnaam van de website.

Aan het starten van de promotie van een markt, gaan natuurlijk voorbereidingen vooraf. Een paar weken geleden zijn wij als Team De Markt Online dan ook langs gegaan op de verschillende markten om foto’s te maken en informatie te verzamelen. Dit om de ondernemers ook voor te kunnen stellen op de website en een zo volledig mogelijk beeld van de markt neer te zetten.

Dit was overigens niet heel moeilijk, aangezien het echte gezellige Brabantse markten zijn, waar je je snel thuis voelt.

Begin april zal de website van de markten live gaan en gaan we officieel van start met de promotie. Dat betekent ook dat we een leuke startactie organiseren om vliegende start te maken. We houden je op de hoogte!

Ook interessant voor u

de CVAH, gemeente Veenendaal & de Markt

Afgelopen zaterdag waren we op de markt en werden we met het...

Lees meer

Toekomst markthandelaar staat op het spel

“In de gemeente Utrecht zijn markthandelaren vanaf volgend jaar niet meer zeker...

Lees meer

4 gouden tips voor je content planning van 2023!

Het is ieder jaar weer lastig, wat moet er in mijn content...

Lees meer

Nieuwe kansen in 2023!

We wensen iedereen een gelukkig 2023 toe. De afgelopen is het maar...

Lees meer