Versterking van het team: Marlou

Hoi! Mijn naam is Marlou Veldhuizen, ik ben 22 jaar en kom als stagiaire het team van De Markt Online versterken. Voor mijn opleiding Communicatie ging ik op zoek naar een uitdagende stage in een interessante branche waar ik veel zou leren. Zo ben ik bij De Markt Online terechtgekomen. Tijdens deze stage wil ik gaan ontdekken wat markten allemaal te bieden hebben!

De komende periode ga ik onder andere onderzoek doen naar beleving op de markt. Ook ga ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding inzetten om de marketing en communicatie van markten te versterken.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vriendinnen, in de box van Crossfit Barneveld of lekker op de bank met een goed boek. Ook luister ik graag muziek of kijk ik mijn favoriete serie gewoon nog een keer.

Ik kijk uit naar de komende maanden waarin ik mij, samen met het toffe team van De Markt Online, ga inzetten voor én op de markt. Heb je een vraag of denk je dat we misschien iets voor je kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op: marlou@demarktonline.nl

Ook interessant voor u

Drie pijlers die in de socialmedia-marketing cruciaal zijn

Dat social media al tijden voor veel ondernemingen een onmisbaar element van...

Lees meer

10 praktische tips voor een betere (online) vindbaarheid in de huidige tijd

De huidige tijd geeft veel ondernemers ruimte om te werken aan een betere...

Lees meer

Hoe kun je klanten de coronaregels beter laten volgen?

De afgelopen periode zijn er veel maatregelen getroffen die zowel ondernemers als...

Lees meer

Communicatie en transparantie in een crisistijd

Een goed voorbeeld van een bedrijf dat omgaat met de huidige crisis...

Lees meer