Versterking van het team: Marlou

Hoi! Mijn naam is Marlou Veldhuizen, ik ben 22 jaar en kom als stagiaire het team van De Markt Online versterken. Voor mijn opleiding Communicatie ging ik op zoek naar een uitdagende stage in een interessante branche waar ik veel zou leren. Zo ben ik bij De Markt Online terechtgekomen. Tijdens deze stage wil ik gaan ontdekken wat markten allemaal te bieden hebben!

De komende periode ga ik onder andere onderzoek doen naar beleving op de markt. Ook ga ik de kennis die rolex datejust 116243bkdj mens rolex calibre 2836 2813 black dial automatic ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding inzetten om de marketing en communicatie van markten te versterken.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vriendinnen, in de box van Crossfit Barneveld of lekker op de bank met een goed boek. Ook luister ik graag muziek of kijk ik mijn favoriete serie gewoon nog een keer.

Ik kijk uit naar de komende maanden waarin ik mij, samen met het toffe team van De Markt Online, ga inzetten voor én op de markt. Heb je een vraag of denk je dat we misschien iets voor je kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op: marlou@demarktonline.nl

Ook interessant voor u

Het Belang van een Doordacht Marketingplan voor het Komende Jaar

In de dynamische wereld van vandaag, waarin de markt continu evolueert en...

Lees meer

Kerstmarketing voor Marktondernemers: Slag slaan in het Feestseizoen

Het is die tijd van het jaar waarin de lucht doordrenkt is...

Lees meer

Succesvolle Feestdagen: Hoe Marktondernemers Hun Acties en Marketing Kunnen Optimaliseren

De feestdagen vormen voor veel marktondernemers een uitgelezen kans om hun omzet...

Lees meer

Slaan we niet helemaal door? De toekomst van de markt en het protest van marktlieden

Recentelijk hebben we kunnen zien hoe marktlieden, met hun vertrouwde oldtimer tractoren,...

Lees meer