Versterking van het team: Marlou

Hoi! Mijn naam is Marlou Veldhuizen, ik ben 22 jaar en kom als stagiaire het team van De Markt Online versterken. Voor mijn opleiding Communicatie ging ik op zoek naar een uitdagende stage in een interessante branche waar ik veel zou leren. Zo ben ik bij De Markt Online terechtgekomen. Tijdens deze stage wil ik gaan ontdekken wat markten allemaal te bieden hebben!

De komende periode ga ik onder andere onderzoek doen naar beleving op de markt. Ook ga ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding inzetten om de marketing en communicatie van markten te versterken.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij vriendinnen, in de box van Crossfit Barneveld of lekker op de bank met een goed boek. Ook luister ik graag muziek of kijk ik mijn favoriete serie gewoon nog een keer.

Ik kijk uit naar de komende maanden waarin ik mij, samen met het toffe team van De Markt Online, ga inzetten voor én op de markt. Heb je een vraag of denk je dat we misschien iets voor je kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op: marlou@demarktonline.nl

Ook interessant voor u

Hoe bereik je drukke consumenten rond de feestdagen?

Ook al lijkt de zomer nog maar zo kortgeleden, het is alweer...

Lees meer

Podcasts worden steeds populairder

Wat is podcasting? Podcasting is niet nieuw, maar het wordt wel steeds...

Lees meer

Facebook Search Ads

Wat zijn Facebook Search Ads, hoe zien ze eruit en wat zijn...

Lees meer

De waarde van de onmeetbare effecten van social media

Veel bedrijven die social media inzetten, richten zich met hun doelen te...

Lees meer