Maak kennis met Kim!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Kim, ik ben 22 jaar en kom uit Lelystad. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim Flevoland te Almere en kom tot en met juni stage lopen bij De Markt Online.

Tijdens het zoeken van een stage wist ik dat ik bij een online marketingbureau stage wilde lopen. Ik kwam bij verschillende bedrijven terecht waaronder de Markt Online. De Markt Online sprong eruit, omdat zij zich specifiek richten op marktondernemers. Daarnaast had ik er zelf niet bij stilgestaan dat het voor markten een uitdaging is om de concurrentie aan te gaan met supermarkten en andere winkelgelegenheden. Om deze redenen heb ik er dan ook voor gekozen om stage te gaan lopen bij De Markt Online.

Aankomende periode ga dus ik het team van de Markt Online versterken, ik heb de afgelopen periode veel kennis mogen opdoen die ik nu kan toepassen tijdens mijn stageperiode. Ik zal actief aan de slag gaan om warenmarkten te ondersteunen op het gebied van online marketing en communicatie met als doel om mensen te inspireren om warenmarkten te bezoeken. Uiteraard zal ik binnenkort ook aanwezig zijn op verschillende markten.

Ik kijk ernaar uit om dit team te versterken en om de warenmarkten te bezoeken.

Wellicht tot ziens op de markt!

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via: kim@demarktonline.nl

Ook interessant voor u

de CVAH, gemeente Veenendaal & de Markt

Afgelopen zaterdag waren we op de markt en werden we met het...

Lees meer

Toekomst markthandelaar staat op het spel

“In de gemeente Utrecht zijn markthandelaren vanaf volgend jaar niet meer zeker...

Lees meer

4 gouden tips voor je content planning van 2023!

Het is ieder jaar weer lastig, wat moet er in mijn content...

Lees meer

Nieuwe kansen in 2023!

We wensen iedereen een gelukkig 2023 toe. De afgelopen is het maar...

Lees meer