NIEUW! Promotie van jaar- en seizoensmarkten

Vanwege Corona liggen de jaarmarkten op dit moment helaas even stil, maar we hopen natuurlijk dat de plannen voor volgend jaar zeker door kunnen gaan. Daarom is het voor organisaties van jaarmarkten van belang om alvast te kijken hoe bijvoorbeeld de promotie opgepakt kan worden. Het is belangrijk dat een jaarmarkt, ofwel seizoens markt goed gepromoot wordt en dat ook toeristen op de hoogte worden gebracht van de aanwezigheid van de markten. Wij van De Markt Online kunnen de online promotie van deze markten bieden. Wij zorgen ervoor dat de markt online goed zichtbaar is en dat we mede door deze manier van zichtbaarheid mensen kunnen inspireren om een bezoekje te brengen aan de markt.

Hoe doen we dit? 

  • De inzet van Social media. Wij zetten Facebook en Instagram in om de markt te promoten bij de doelgroep. Op Facebook is dit meer gericht op mensen boven de 25 jaar oud en door middel van Instagram willen we ook graag de jongeren bereiken. We plaatsen wekelijks diverse posts en houden volgers op de hoogte van allerlei nieuws, ontwikkelingen en activiteiten omtrent de markt.
  • Social media advertenties. Om de social media kanalen wat extra kracht bij te zetten, maken we ook gebruik van social media advertenties. We adverteren de pagina’s om meer volgers te krijgen en promoten posts, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen belangrijke berichten zien en lezen.
  • SEO optimalisatie. We zorgen ervoor dat we de website ook SEO proof maken, door teksten te schrijven en de juiste zoekwoorden te gebruiken.
  • Google Search en Google Display campagnes. We adverteren op specifieke zoekwoorden om ervoor te zorgen dat de markt goed vindbaar is in Google. Ook maken we banners van de markt die we adverteren onder een bepaalde doelgroep in een bepaalde regio. Door te klikken op de banners komen mensen op de website van de markt terecht.

Bent u geïnteresseerd? En wilt u graag meer informatie? Neem dan even contact met ons op!

Contact

contact form

Ook interessant voor u

Nieuwe kansen in 2023!

We wensen iedereen een gelukkig 2023 toe. De afgelopen is het maar...

Lees meer

De Promotie van je Markt

Aandacht. Het lijkt het toverwoord te zijn voor meer omzet. In de...

Lees meer

De markten lopen terug?

De markten lopen terug? We vinden de berichten in het nieuws wat...

Lees meer

HOE KOM JE HOGER IN GOOGLE?

Ondernemers willen hun kennis op een bepaald vakgebied vaak laten zien via...

Lees meer