Promotietent en winacties op de markten in Veenendaal

Een tijdje geleden is de promotietent in Veenendaal geopend en deze is al regelmatig gebruikt. Bij de opening konden er diverse prijzen gewonnen worden. Echter werd kort erna bekend gemaakt dat alleen food-ondernemers op de markt mogen staan i.v.m. het coronavirus. Om de boel toch een beetje op te fleuren, hebben de kooplieden de gehele maand april uitgeroepen tot actiemaand.

Tijdens de opening werden er verschillende acties gehouden. Zo waren er tijdens de opening van de promotietent letters op kramen bevestigd. Onder de personen die van de 10 letters het juiste woord maakten werden drie wave-boards verloot. Hieronder zie je hoe penningmeester Wim Rosendaal van Stichting Makten Veenendaal de waveboards heeft mogen overhandigen aan de winnaars.

Marktbezoekers konden de afgelopen maand ook kans maken op een fleurig boeket bloemen door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief Markten Veenendaal. Elke 50e inschrijver kreeg een boeket. Ook werd er wekelijks uit het bestand een drietal mailadressen getrokken die ook gratis een bloemenboeket kregen. Hieronder zie je hoe de boeketten werden overhandigd, uiteraard op afstand. Een goede manier om ook in deze periode toch actief te blijven op de markt!


Ook interessant voor u

Het Belang van een Doordacht Marketingplan voor het Komende Jaar

In de dynamische wereld van vandaag, waarin de markt continu evolueert en...

Lees meer

Kerstmarketing voor Marktondernemers: Slag slaan in het Feestseizoen

Het is die tijd van het jaar waarin de lucht doordrenkt is...

Lees meer

Succesvolle Feestdagen: Hoe Marktondernemers Hun Acties en Marketing Kunnen Optimaliseren

De feestdagen vormen voor veel marktondernemers een uitgelezen kans om hun omzet...

Lees meer

Slaan we niet helemaal door? De toekomst van de markt en het protest van marktlieden

Recentelijk hebben we kunnen zien hoe marktlieden, met hun vertrouwde oldtimer tractoren,...

Lees meer