Team De Markt Online

De Markt Online werkt met een team van professionals aan de online marketing van markten. Ze hebben zich allemaal bewezen en zijn sterk op hun eigen gebied van social media tot webdesign en van email tot complete marketing campagnes.

We zoeken altijd nieuwe talenten om ons team te versterken. Reageer gerust via info@demarktonline.nl en deel waar je ons kunt versterken. Er zijn verschillende mogelijkheden van stagemedewerker, commercieel talent en ook binnen de redactie van de Markt Online.

Peter Kokkeler

Onze diensten

Partners De Markt Online

De CVAH

De organisatie die waakt over de belangen van de marktondernemer

De CVAH is een professionele organisatie die waakt over de belangen van de marktondernemer, die namens de marktondernemers met de gemeenten onderhandelt en allerlei andere instanties. Een organisatie die beschikt over veel ervaring en kennis van zaken.

Meer informatie over de CVAH? Lees dan even deze pagina.

 


 

De Markt van Morgen

De Markt van Morgen?

‘De Markt van Morgen’ is een initiatief van de CVAH om markten waar gewenst of noodzakelijk anders in te richten. Meestal komt dat neer op verzelfstandiging van de markt. Bijvoorbeeld omdat de gemeente het anders wil organiseren óf omdat de ondernemers zelf een meer eigentijdse, meer bedrijfsmatige invulling willen geven aan hun markt. Stichting De Markt van Morgen (DMVM) begeleidde de laatste jaren zo’n twintig lokale marktstichtingen naar verzelfstandiging. Resultaat: bruisende en levendige markten met veel kwaliteit en een veelzijdig aanbod.

Meer informatie over de CVAH? Bekijk dan even deze pagina.

 

Benieuwd hoe het werkt?

Meer informatie over onze diensten? Laat hieronder je gegevens achter.

Prijzen

Vraag onze brochure aan voor een uitgebreid prijzenschema.

Rustig nalezen?

Wilt u graag alles even rustig nalezen? Bekijk dan onze brochure.

Download brochure