Referenties

Linda Hase, Linda’s Lederwaren

Mijn ervaring met de markt online is heel prettig, goeie service, goeie sfeer, doen alles voor je en altijd vriendelijk! Ik vind de ondersteuning heel fijn aangezien ik zelf niet altijd alle tijd heb en De Markt Online dit van mij oppakt! Daarnaast krijg ik ook snelle reacties.

Ton de Veen, Holland Kaascentrum

De eigentijdse moderne markt moet zich onderscheiden en van zich laten horen. De Markt online is een gebruiksvriendelijk en modern medium om de aandacht van de consument te trekken. Wij maken al enkele jaren gebruik van De Markt online voor de markten in Nieuwegein en Houten. Door consequent aanbiedingen te blijven plaatsen, is het aantrekkelijk voor de consument om je te blijven volgen. Dit stimuleert de verkoop zeker!

Tineke Kruythof, Aardappelhandel Kruythof

Wij zijn zeer tevreden over de Markt Online. Het werkt prima en ik raad alle markten aan om er ook gebruik van te maken!

Hajo Ratsma, Marktmeester Oud Beijerland

Het concept van De Markt Online dient als goede ondersteuning voor de weekmarkt in Oud Beijerland. We gaan op deze manier toch meer met de moderne tijd mee. Er wordt bijvoorbeeld erg positief gereageerd door marktbezoekers op de winacties die draaien. Daarnaast kan er via de diverse online kanalen goed gecommuniceerd worden met bezoekers van de markt!

Ben Berg, Marktmanager Siermarkt en Houten

'Mijn ervaring met De Markt Online is goed, klantvriendelijk en meedenkend met de markt.' De websites van de markten zijn gebruiksvriendelijk en daarnaast wordt er constant verbeterd en geoptimaliseerd aan de hand van de vraag van de klant en huidige trends en ontwikkelingen. Ook op het gebied van marketing wordt er goed meegedacht met de markt en geprobeerd een zo groot mogelijke aantrekkingskracht te realiseren'.

RUSTIG NALEZEN?

Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Bekijk dan onze brochure.

Brochure aanvragen